Autobedrijf Zwart en Wit

financial lease

Autobedrijf zwart en wit is ook al 10 jaar trouwe klant van ons. Met hun auto’s komen zij naar de kerstmarkt. Bezoekers kunnen zelfs proefritten maken op een parcour die het bedrijf ingericht heeft. Autobedrijf zwart en wit is een bedrijf die persoonlijke aandacht voorop stellen. Daarom zijn er altijd adviseurs in de kraam aanwezig die de mensen adviseren.

Hoe werkt het?

Autobedrijf zwart en wit biedt een dienst aan die andere autobedrijven niet aanbieden. Zij bieden namelijk de mogelijkheid om auto’s bij hun te leasen. Dit wordt financial lease genoemd. Financial lease betekent dat u niet de auto koopt, maar de auto leent van het bedrijf door maandelijks een bedrag te betalen. Dit is goedkoper en zorgt ervoor dat je snel weer een nieuwere auto kan krijgen als u uw oude auto zat bent.

Bij autobedrijf zwart en wit hoeft u alleen uw wensen aan te geven en dan gaan zij op zoek naar de juiste match. Ze gaan alle autobedrijven in Nederland af om een zo goed mogelijke deal mee te maken. Zo hoeft hun klant zelf geen moeite te doen. Wanneer zij de juiste auto gevonden hebben bespreken zij dit met de klant. Dan wordt het financial lease contract opgesteld en kan de auto overhandigd worden aan de klant.

De marktkraam

Zoals eerder vermeld is, heeft autobedrijf zwart en wit een marktkraam waar ze ook auto’s neerzetten. De marktkraam is dus erg groot. Bezoekers vinden het elk jaar weer een feest om deze kraam te bezoeken. Het is dan ook altijd erg druk bij de kraam. Ook organiseert zwart en wit een ritje op een slee door de stad. Deze slee is een echte arrenslee met paarden ervoor. De rit gaat door de gehele binnenstad. Dit is leuk voor mensen die de stad beter willen leren kennen.

Ook hebben wij op onze markt altijd kraampjes met kinderkleding. Dit is altijd goed in trek bij de bezoekers.