Kinderkleding

name it

De markt trekt altijd erg veel jonge gezinnen met kinderen. Er zijn daarom erg veel kinderkleding kramen op de markt aanwezig. Zo staat onze trouwe klant van Name-it kinderkleding regelmatig op onze kerstmarkt. Name it kinderkleding heeft haar eigen mascotte die over de markt loopt. Hier kunnen de kinderen mee op de foto.

Name- it kinderkleding

De kraam hangt helemaal vol met kinderkleding. De kleding is van goede kwaliteit en is niet al te duur. De kleding is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar tot en met ongeveer 16 jaar. Het ene kind groeit natuurlijk sneller dan de ander. Dus er is niet altijd een leeftijd aan te koppelen. Ook is de kraam voorzien van een paskamer. Hier kunnen de kinderen rustig de kleding passen. Wanneer de kinderen aan het passen zijn kunnen de ouders en eventuele zussen en broers genieten van een lekkere oliebol of een lekker drankje. De kraam heeft chocomel voor de kleintjes en glühwein voor de ouders. Ook heeft de kraam een speelhoek met allemaal kerst speelgoed.

Om het uur wordt er een show gegeven waarin de name it kinderkleding gepresenteerd wordt. Deze show wordt gesponshord door de kinderkleding webshop Amazingkids.nl: www.amazingkids.nl/merken/name-it. Dit wordt gedaan doordat de kinderen een optreden geven. Dit zijn kinderen die zich die dag vrijwillig hiervoor opgegeven hebben. De kinderen hoeven hier geen model of toneeltalent voor te zijn. Ze hoeven het alleen maar zelf leuk te vinden. Als ze hieraan mee doen mogen ze een gratis ritje maken in het reuzerat.

Speelhoek in de kraam

Zoals al eerder vermeld is, is er een speelhoek in de kraam aanwezig. Hier is ook een oppas die met de kinderen speelt en tegelijkertijd ook op de kinderen let. Kinderen kunnen hier ook achtergelaten worden als de ouders even zelf de kerstmarkt willen bekijken. Uit ervaring weten we dat kinderen dit altijd een groot feest vinden. Ze mogen dan doen waar ze zelf zin in hebben en krijgen allemaal lekkere dingen te eten en te drinken.

Workshop name it kinderkleding maken

Twee keer per dag, in de ochtend en in de middag, worden er workshops gegeven waarbij kinderen hun eigen name it kinderkleding kunnen maken. Deze workshop duurt 2 uur lang. Dit is dus ideaal voor ouders die graag even met z’n tweeën de markt willen bezoeken. Wanneer het kledingstuk zo goed ontworpen is wil het nog wel eens voorkomen dat name it besluit om het kledingstuk echt te gaan produceren en te gaan verkopen.

Voor de workshop moet het kind tussen de 5 en de 15 jaar oud zijn. De ouders van de kinderen mogen zich er niet mee bemoeien en zijn dan ook niet welkom bij de workshop. Het is echt voor kinderen bedoeld en niet voor moeders die graag even hun creativiteit willen laten zien.

Kortom, er is dus voldoende te doen op de markt. Als u zich dus een dag verveeld in de wintermaand, dan kunt u altijd even kijken in welke stad wij staan. En heeft u al weer een hele dag gevuld!